Hoe steunen

Door uw gift draagt u bij aan de duurzame ondersteuning van de doelstellingen van De Kade.
Steun kan op vele manieren gerealiseerd worden:

  • door deel te nemen aan steunacties en feesten die binnen De Kade georganiseerd worden
  • door het storten van een gift.  Voor sommige giften kunt u een fiscaal attest ontvangen.
  • door De Kade op te nemen in uw testament (voorbeeld via een duolegaat). Op deze manier steunt u niet alleen een goed doel maar kunnen uw erfgenamen daarnaast meer overhouden.  

1. Deelname aan steunacties of feesten ten voordele van een project van De Kade.

  • Deel uw ideeën hierover met ons: een gesponsorde fietstocht, een loopwedstrijd waarvan u een deel van de opdracht wil schenken, een originele teambuilding van uw bedrijf waarbij uw medewerkers de handen uit de mouwen steken, bijv. schilderen, tuinonderhoud ...

2. Giften

  • In onze projectenmap kan u projecten vinden waarvoor sponsorgelden bijzonder welkom zijn. De vzw de Kade heeft op 6 juni 2015 van de Federale Overheid een machtiging gekregen om attesten voor vrijstelling belasting uit te schrijven voor de giften (vanaf 40 euro). Een gift aan Begeleidingscentrum Spermalie – vzw de kade kun je doen via betaling op rekening BE 39 4700 1802 2119 van BC Spermalie - vzw de kade. Een gift aan Begeleidingscentrum Het Anker – vzw de kade kun je doen via betaling op rekening BE93 4747 0939 3167 van BC Het Anker – vzw de kade. Indien u een bijzonder project van de sponsormap wenst te sponsoren vermeldt u het nummer van het project op de overschrijving. Sponsors worden uitgenodigd om kennis te maken met De Kade en te horen welke projecten we met uw steun gerealiseerd hebben. Door uw gift draagt u bij aan de duurzame ondersteuning van de doelstellingen van De Kade.

3. Via testament of legaat

  • U kan De Kade ook steunen door via testament een legaat toe te kennen. Een legaat wordt met veel zorg gebruikt voor het project dat u voor ogen heeft.  Zo kan u uw bezittingen een mooie en nuttige bestemming geven. Overleg hierover ook met uw notaris.